Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-05@18:41:05 GMT

ویژگی‌‌های بهترین خریدار ضایعات آهن در تهران

تاریخ انتشار: ۱۲ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۸۷۷۹۸

ویژگی‌‌های بهترین خریدار ضایعات آهن در تهران

در تعداد محدودی از شهرهای کوچک هنوز هم می‌توان صدای ماشین‌های خریدار ضایعات آهن را شنید. اما با گسترش اینترنت و دسترسی عموم مردم به آن، تعداد شرکت‌های خریدار ضایعات آهن در شهرهای بزرگی مانند تهران روز به روز در حال افزایش است. این شرکت‌ها ضایعات آهن را به صورت اینترنتی و با واحد کیلوگرم خریداری و سپس بازیافت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معمولا همه افراد برای فروش ضایعات جمع‌آوری شده خود به دنبال بهترین خریدار ضایعات آهن در تهران هستند تا مبلغ بیشتری به دست آورند. خریداران ضایعات با استفاده از دستگاه‌های مخصوص آهن قراضه‌ها را بازیافت کرده و در تولید محصولات جدید در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می‌دهند‌. در این مقاله قصد داریم درباره ویژگی‌های بهترین خریدار ضایعات در تهران صحبت کنیم.

ضایعات آهن چیست و چه کاربردی دارد؟

بیشترین درصد ضایعات فلزی که در منازل، کارخانه‌ها و شرکت‌ها تولید می‌شود، به ضایعات آهن اختصاص یافته است. این ضایعات آهنی از صنایع ساختمانی، اتومبیل‌های فرسوده، درب و پنجره‌های آهنی و سایر آهن قراضه‌های قابل بازیافت تشکیل شده‌اند‌ و به عنوان زباله‌های ارزشمند و گران‌قیمت خرید و فروش می‌شوند‌. ضایعات آهنی بعد از بازیافت به چرخه تولید و صنعت بازمی‌گردند و تاثیر زیادی در حفظ سلامت محیط زیست، افزایش اشتغال‌زایی، کاهش مصرف انرژی و کاهش میزان استفاده از مواد خام و غیره دارند. در کشورهای پیشرفته خریداران ضایعات آهن این زباله‌های فلزی را به خوبی پودر کرده و به مواد اولیه تولید قطعات صنعتی می‌افزایند. در ایران نیز خریدار ضایعات آهن در تهران این ضایعات را در کوره‌های القایی مخصوص در دمای بالای 1450 درجه سانتی‌گراد ذوب می‌کند و در صنعت ریخته‌گری برای تولید محصولات چدنی مورد استفاده قرار می‌دهند‌. در صنعت فولاد سازی ضایعات آهن در دمای بین 1950 الی 2000 درجه سانتی‌گراد ذوب می‌شود‌.

بهترین خریدار ضایعات آهن در تهران چه مزایایی دارد؟‌

 بهترین خریدار ضایعات آهن در تهران معمولا خدمات خود را در همه مناطق تهران شامل شرق، غرب، شمال و جنوب ارائه می‌دهد و تمام مشتریان کلی و جزئی ضایعات آهن را پوشش می‌دهد. خریدار ضایعات آهن در تهران برای خریداری آهن‌های قراضه منصفانه‌ترین و بالاترین قیمت را به فروشنده پیشنهاد می‌دهد، به طوری که با رعایت انصاف هم خریدار و هم فروشنده از قیمت پیشنهادی رضایت کامل داشته باشند‌. قیمت ارائه شده توسط کارشناسان خریدار ضایعات آهن در تهران باعث می‌شود که فروشندگان همواره برای معامله و فروش ضایعات این مرکز را انتخاب کنند. خوش حساب بودن و تحویل فوری مبلغ به صورت نقدی از مهم‌ترین مزایای خریدار ضایعات آهن در تهران به شمار می‌رود‌. خرید ماشین‌آلات بدون استفاده و فرسوده با بالاترین قیمت، انتقال رایگان ضایعات به محل جمع‌آوری و بازیافت، حضور در محل برای خریداری ضایعات در کوتاه‌ترین زمان ممکن، ارائه بهترین و باکیفیت‌ترین خدمات با مشتریان، همکاری موفقیت‌آمیز با سازمان‌ها و شرکت‌های حقیقی و حقوقی از مزایای دیگر بهترین خریدار ضایعات آهن در شهر تهران به شمار می‌رود.

فواید بازیافت ضایعات آهن کمک به حفاظت از محیط زیست صرفه‌جویی درمصرف انرژی، وقت و هزینه‌ها کاهش آلودگی هوا جلوگیری از منتشر شدن گازهای گلخانه‌ای و سمی کاهش میزان مرگ و میر به خاطر استخراج آهن از معادن کاهش آلودگی منابع آبی تولید وسایل فلزی جدید استفاده مجدد در صنایع مختلف افزایش میزان اشتغال‌زایی

مرکز خرید برادران همتا بهترین خریدار ضایعات آهن در تهران

اگر به دنبال بهترین خریدار ضایعات آهن در تهران هستید پیشنهاد می‌کنیم که به سایت بنگاه برادران همتا با آدرس اینترنتی https://zayeatanbarmarkazi.ir/ مراجعه کنید. این بنگاه تاکنون با شرکت‌ها، تولیدی‌ها و کارخانه‌های زیادی قرارداد بسته است و ضایعات آهن را با مناسب‌ترین و عادلانه‌ترین قیمت خریداری می‌کند و همواره سعی دارد بهترین خدمات را برای کسب رضایت مشتریان ارائه دهد. کارشناسان برادران همتا تمام اصول ارتباط و تعامل با مشتریان را به بهترین شکل ممکن رعایت می‌کنند و قیمت‌گذاری ضایعات فلزی مختلف از جمله آهن را با قواعدی مشخص و کاملا عادلانه متناسب با قیمت روز آهن انجام می‌دهند.

تمام مجموعه‌های بزرگ مانند بنگاه برادران همتا با فعالیت خود در اشتغال‌زایی بسیاری از افراد و رونق اقتصادی کشور کمک زیادی می‌کنند. پس از تماس با این بنگاه افراد متخصص و باتجربه به سرعت خود را به محل قرارگیری ضایعات می‌رسانند و آن‌ها را به صورت رایگان بارگیری می‌کنند؛ بنابراین فرقی نمی‌کند که ضایعات شما در کدام بخش از تهران باشد، زیرا امکان خرید آن‌ها با قیمت بالا و مقرون به صرفه وجود دارد.

 

منبع: فردا

کلیدواژه: اینترنت حفاظت از محیط زیست خرید و فروش شهر تهران مرگ شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۷۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۲ کشور خریدار خرمای ایرانی

سید روح اله لطیفی ، سخنگوی کمیسیون روابط بین الملل و توسعه تجارت خانه صنعت معدن و تجارت ایران در خصوص مقاصد صادراتی خرما اظهار داشت : در سال ۱۴۰۲ نزدیک به ۳۸۹ هزار و ۴۹۵ تن انواع خرما به ارزش ۳۴۵ میلیون و ۳۸۷ هزار و ۱۲۲ دلار از کشورمان  صادر شده که نسبت به سال قبل چهار درصد در وزن و ۶.۷ درصد در ارزش با افزایش همراه بوده است .

وی افزود :۸۲ کشور ، مقصد صادرات انواع خرمای ایرانی در سال ۱۴۰۲ بوده که هند با خرید ۹۰ هزار و ۲۳۷ تن ، به ارزش ۸۴ میلیون و ۷۹۴ هزار دلار ، مقصد نخست انواع خرمای ایرانی بود و پس از آن، پاکستان با خرید ۹۱ هزار و ۱۹۹ تن به ارزش ۷۲ میلیون و ۴۴ هزار و ۵۷۶ دلار ، ترکیه با خرید ۳۹ هزار و ۴۸ تن به ارزش ۳۶ میلیون و ۱۶۷ هزار دلار ، قزاقستان با ۲۴ هزار و ۱۴۳ تن به ارزش ۱۸ میلیون و ۲۲ هزار دلار ، چین با ۱۰ هزار و ۳۲۱ تن به ارزش ۱۱ میلیون و ۹۷۵ هزار دلار ، عراق با هشت هزار و ۸۸۶ تن به ارزش ۹ میلیون و ۴۴۰ هزار دلار و روسیه با ۱۰ هزار و ۱۰۳ تن به ارزش ۹ میلیون و ۳۷۶ هزار دلار ، مقاصد دوم تا هفتم صادرات انواع خرمای ایرانی در سال ۱۴۰۲ بودند‌.

مدیرکل دفتر مطالعه ، پایش و توسعه بازار سازمان تعاون روستایی ایران ،در خصوص میزان صادرات انواع خرماهای ایرانی توضیح داد: خرمای مضافتی با ۱۵۹ هزار و ۵۰۱ تن به ارزش ۱۸۱ میلیون و ۲۲۲ هزار و ۲۰۶ دلار ، بیشترین میزان خرید را در بین خرماهای ایرانی در جهان داشته و ۶۵ کشور نیز به صورت مستقیم این خرما را از کشورمان در سال ۱۴۰۲ وارد کردند .

لطیفی در خصوص سایر خرماهای پر طرفدار ایرانی گفت: خرمای زاهدی با ۷۲ هزار و ۴۸۸ تن به ارزش ۴۳ میلیون و ۵۷۵ هزار دلار ، دومین خرمای پر فروش ایرانی بود که ۳۶ کشور خریدار آن بودند و پس از آن خرمای شاهانی با ۴۶ هزار و ۴۵۹ تن به ارزش ۳۷ میلیون و ۳۵۴ هزار دلار ، میهمان ۳۰ کشور بود .

وی افزود: خرمای کلوته با ۴۴ هزار و ۶۹۷ تن به ارزش ۳۰ میلیون و ۲۸۵ هزار دلار و صادرات به ۲۸ کشور ، خرمای پیاروم با پنج هزار و ۸۶۶ تن به ارزش ۱۸ میلیون و ۶۵۵ هزار دلار و صادرات به ۳۱ کشور ، خرمای استعمران با ۳۸ هزار و ۵۸۷ تن به ارزش ۱۷ میلیون و ۴۵۴ هزار دلار و صادرات به ۵۶ کشور ، خرمای کبکاب با ۱۰ هزار و ۲۴۱ تن به ارزش ۹ میلیون و ۴۴۰ هزار دلار و صادرات به ۳۳ کشور ، خرماهای سایر (فاقد کد تعرفه مستقل تعریف شده ) با ۱۰ هزار و ۹۳۰ تن به ارزش ۶ میلیون و ۷۹۴ هزار دلار و صادرات به ۴۵ کشور ، خرمای خاصویی با ۷۱۷.۵ تن به ارزش ۷۷۱هزار و ۵۰۰ دلار و صادرات به ۱۲ کشور و خرمای برحی با ۸.۵ تن به ارزش ۱۵ هزار و ۳۰۶ دلار و صادرات به دو کشور به ترتیب  از پر طرفدارترین خرماهای صادر شده در سال ۱۴۰۲ بودند‌.

مدیرکل دفتر مطالعه ، پایش و توسعه بازار سازمان تعاون روستایی ، اشاره ای به نام همه کشورهای خریدار خرمای ایرانی داشت و گفت : اتریش، اردن، آرژانتین ، ارمنستان، ازبکستان ، اسپانیا، استرالیا، آفریقای جنوبی ، افغانستان، آلبانی ، آلمان ، امارات، اندونزی ، انگلستان، اوکراین، اوگاندا، ایتالیا، ایسلند، بحرین، برزیل، بلاروس، بلژیک، بلغارستان، بنگلادش، بوسنی ، پاکستان، پرو، تاجیکستان ، تانزانیا ، تایلند ، تایوان ، ترکمنستان ، ترکیه ، ترینیداد و توباگو ، مالت، آذربایجان، چک، مولداوی، یوگسلاوی ، چین، دانمارک ، رومانی، ژاپن ، سریلانکا ، سنگاپور ، سوریه ، سومالی، سوئیس، سوئد، شیلی، صربستان، عراق، عمان، روسیه، فرانسه، فنلاند ، فیلیپین ، قرقیزستان ، قزاقستان ، قطر ، کانادا، کره جنوبی، کرواسی ، کلمبیا ، کنیا، کویت ، گرجستان ، لبنان، لهستان، لیتوانی ، مالدیو، مالزی، مجارستان، مغولستان، مکزیک ، موریس، نروژ ، نیوزیلند ، هلند ، هند ، ونزوئلا و یونان ، ۸۲ کشور خریدار خرمای ایرانی در سال ۱۴۰۲ بودند‌‌.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • حراج سکه بانک مرکزی؛ بهترین پیشنهاد برای خرید سکه دولتی
  • دردسر افتخارات تازه یک لژیونر برای استقلال
  • بررسی ویژگی های انواع گیت کنترل تردد
  • ال۹۰ ایرانی چه مشخصات و ویژگی هایی دارد؟ + تصویر
  • هوش مصنوعی اخبار ایکس را خلاصه می‌کند
  • چت‌بات Grok اخبار ایکس را خلاصه می‌کند
  • کمک به تسهیل تامین مالی تولید با برات الکترونیکی 
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایرانی
  • تولید کننده جعبه هاردباکس عمده در تهران
  • خریدار بیش از ۸۵۲ هزار تن گندم از کشاورزان خوزستانی