Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-05@14:28:25 GMT

کاهش قیمت آهن و محصولات فولادی

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۹۳۶۶۸

صراط:

داریوش اسماعیلی بعد از ظهر امروز سه شنبه در جریان سفر یک روزه خود به استان کردستان و بازدید از معدن طلای داشکسن قروه در جمع خبرنگاران, اظهار داشت: برای امسال بیش از سه هزار میلیارد تومان در بخش اکتشاف، استخراج و فرآوری محصولات معدنی در نظر گرفته شده است که می‌تواند در توسعه این بخش تاثیر بسیاری داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای ایجاد معادن جدید اعتبارات لازم مشخص شده است و با توجه به اینکه خود معدن به عنوان وثیقه طرح در نظر گرفته شده است, پرداخت این تسهیلات به آسانی انجام می‌گیرد.

معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت ادامه داد: در حال حاضر حدود ۱۲ هزار معدن ثبت شده در کشور وجود دارد که از این تعداد حدود چهار هزار و ۵۰۰ مورد آن فعال و بقیه راکد هستند.

اسماعیلی یادآور شد: امسال بنا گذاشته‌ایم که حداقل ۲۵ درصد از معادن راکد یعنی بیش از هزار معدن را فعال کنیم و برنامه ریزی لازم را نیز برای آن انجام داده‌ایم که امیدواریم محقق شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به آمار صادرات محصولات معدنی اشاره کرد و بیان کرد: در صادرات مس و آلومینیوم بالای ۵۰ درصد افزایش داشته‌ایم اما در میزان صادرات شمش ۲۰ درصد و میلگرد ۴۷ درصد کاهش داشته‌ایم.

معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت با بیان اینکه امسال سعی کردیم سنگ صادر نکردیم, گفت: این کاهش صادرات تا حدودی خوب بوده چرا که توانستیم قیمت این محصولات را در کشور کنترل کنیم و در آینده نزدیک نیز اتفاقات خوبی خواهد افتاد.

اسماعیلی اظهار داشت: مطمئناً قیمت‌ها به میزان قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند و همان گونه که قبل از سال ۹۹ مصاحبه کردم و اعلام کردم که قیمت محصولاتی مانند شمش و غیره کاهش پیدا می‌کند و این اتفاق افتاد, کمتر از یک ماه دیگر باز هم شاهد خواهیم بود که قیمت میلگرد, ورق و محصولات فولادی به شدت کاهش پیدا می‌کند.

وی افزود: از شنبه آینده به تولیدکنندگان و تجار اجازه صادرات آهن, میلگرد و شمش داده نمی‌شود مگر اینکه نیاز بازار داخل کشور را ابتدا تامین کنند و همین موضوع نیز باعث کاهش قیمت‌ها خواهد شد.

معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت ادامه داد: معنی و مفهوم این کار این است که تولیدکنندگان حداقل ۶۰ درصد از تولید را به بورس کالا بریزند که اگر این اتفاق بیفتد به شدت قیمت‌ها در بازار کاهش می‌یابد.

اسماعیلی یادآور شد: حتماً از این اهرم استفاده خواهیم کرد و امیدواریم به جایی برسیم که منتج به رضایتمندی مردم شود.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: کاهش قیمت آهن داریوش اسماعیلی وزارت صمت صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۹۳۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش قیمت جهانی موادغذایی

آژانس مواد غذایی سازمان ملل‌متحد اعلام کرد که قیمت جهانی موادغذایی در ماه آوریل برای دومین ماه افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، شاخص قیمت جهانی آژانس موادغذایی سازمان ملل‌متحد در ماه آوریل برای دومین ماه متوالی افزایش یافت، زیرا افزایش قیمت گوشت و افزایش اندک روغن‌های گیاهی و غلات بر کاهش قند و محصولات لبنی غلبه کرد.

این آژانس در روز جمعه (۳ می) اعلام کرد که شاخص قیمت سازمان خواربار و کشاورزی (فائو) در آوریل به طور متوسط ۱۱۹.۱ واحد بود که از ۱۱۸.۸ واحد ماه مارس افزایش داشت. با این حال، آمار فائو در آوریل ۷.۴ درصد کمتر از سطح سال قبل بود. این شاخص در ماه فوریه به پایین‌ترین حد خود در سه سال اخیر رسید زیرا قیمت موادغذایی همچنان از اوج رکورد در مارس ۲۰۲۲ و در آغاز درگیری روسیه و اوکراین صادرکننده محصولات کشاورزی ادامه داشت.

گوشت در ماه آوریل، با ۱.۶ درصد افزایش نسبت به ماه قبل، بیشترین افزایش قیمت را نشان داد. شاخص غلات فائو برای پایان‌دادن به افت سه ماهه افزایش یافت که به دلیل افزایش قیمت‌های صادراتی ذرت بود. قیمت روغن نباتی نیز بالاتر رفت و به دلیل قدرت در روغن آفتابگردان و کلزا، افزایش قیمت‌های قبلی را به بالاترین سطح ۱۳ ماهه رساند.

با توجه به بهبود چشم‌انداز عرضه جهانی، شاخص قند به شدت کاهش یافت و نسبت به ماه مارس ۴.۴ درصد کاهش یافت و به ۱۴.۷ درصد کمتر از سطح سال قبل خود رسید. قیمت لبنیات کاهش یافت و به ۶ افزایش ماهانه متوالی پایان داد. در داده‌های جداگانه عرضه و تقاضای غلات، فائو برآورد خود را از تولید جهانی غلات در سال‌های ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۴ به ۲.۸۴۶ میلیارد تن از ۲.۸۴۱ میلیارد تن پیش‌بینی کرده بود که ۱.۲ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشت که به دلیل به‌روزرسانی ارقام میانمار و پاکستان بود.

آژانس پیش‌بینی خود را برای محصولات آتی و برای تولید جهانی گندم در سال ۲۰۲۴ از ۷۹۶ میلیون تن در ماه گذشته به ۷۹۱ میلیون تن کاهش داد که نشان‌دهنده کاهش بیشتر در کاشت گندم در اتحادیه اروپا از آنچه قبلاً انتظار می‌رفت، بود.

بر اساس گزارش رویترز، چشم‌انداز بازنگری شده تولید گندم در سال ۲۰۲۴ با این وجود حدود ۰.۵ درصد بالاتر از سطح سال قبل بود.

دیگر خبرها

  • طی یک سال؛ صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • چین صدر جدول نمایشگاه‌ها؛ ۸۵ درصد صادرات ایران برپایه نفت است
  • سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کل کشور است
  • اقتصاد این کشور غافلگیر شد
  • افزایش قیمت جهانی موادغذایی
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • گشتی در اقتصاد جهان | صادرات گاز ترکمنستان به چین از روسیه بیشتر شد
  • معادن؛ ثروتی نهفته در خاک/ بی بهره چون کهگیلویه و بویراحمد
  • اقتصاد کانادا غافلگیر شد
  • میزان صادرات نفت اعلام شد/ تراز تجاری ایران در این وضعیت است