Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیم یارمحمدی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا درباره دلایل وقوع سانحه قطار زاهدان- تهران اظهار داشت: با دستور وزیر راه و شهرسازی کارشناسانی که وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیستند در محل حاضر شدند و نسبت به جمع آوری اطلاعات، شواهد و هر سندی که علت سانحه را مشخص کند، اقدام کردند.

وی با تاکید بر اینکه بررسی دلایل وقوع این سانحه ادامه دارد و نهایی نشده است، ادامه داد: با توجه به اطلاعات ثبت و ضبط شده در قطار سوالاتی مطرح شده است که کارشناسان در حال بررسی احتمالات موثر در وقوع این سانحه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم زاهدان با اشاره به نبود ریل بند در بخشی از مسیر که گفته می‌شود از محتمل‌ترین علت سانحه است، گفت: در حال بررسی این موضوع هستیم که چرا در بخشی از نقاط این مسیر ریلی پیچ نبوده است و بنده به صورت مجزا و جداگانه در حال تهیه گزارشی در این باره هستم که به زودی به کمسیون عمران ارایه می‌دهم.

یارمحمدی با تاکید بر اینکه احتمال دارد به دلیل حرکت قطارها تعدادی از پیچ‌های ریل در مسیر باز شده باشد، ادامه داد: تا کنون گزارشی مبنی بر پیچ دزدی از این مسیر ریلی دیده نشده است. البته شاهد دزدی تابلوهای علایم جاده ای، فیبرنوری، سیم برق و ... هستیم اما تا کنون پیچ دزدی از مسیر ریلی در این منطقه ندیده ایم.

عضو کمیسیون عمران مجلس تاکید کرد: مشکلات مردم در این منطقه بسیار زیاد است و این مشکلات هم به آن اضافه می شود. البته دستگاه‌های نظامی و انتظامی پیگر این دزدی‌ها هستند اما به طور قطع این ابزار و تجهیزاتی که دزدی می شود، مصرف شخصی ندارند.

وی با تاکید بر مقاومت واگن هایی که در این سانحه از ریل خارج شدند، گفت: طبق گزارش‌هایی که ارایه شد این واگن‌ها از بهترین واگن‌های موجود در خط بوده و نیمه اول امسال بازسازی کامل شده‌اند. به طور قطع اگر واگن‌های مستعمل و سایر واگن‌ها دچار این سانحه می‌شدند، خسارت جانی و تعداد فوتی ها به شدت افزایش می‌یافت.

یارمحمدی درباره نظارت کارکنان راه آهن بر مسیر ریلی و اطمینان از سلامت مسیر، گفت:به طور قطع راه آهن مسئول برقراری سلامت فنی مسیر ریلی است و طبق گفته لوکومتیو ران صبح همان روز ریل بان از مسیر بازدید کرده و موردی مبنی بر باز شدن پیچ‌ها نداده است.

نماینده مردم زاهدان افزود: یکی از  نگرانی های ما این بود که کارکنان راه آهن نسبت به رصد و بازدید مسیر اقدام نکرده باشند اما یک ساعت و 40 دقیقه پیش از تردد قطار زاهدان- تهران، قطار زاهدان- اصفهان از این مسیر عبور کرده و مشکلی هم پیش نیامده است.

وی ادامه داد: هنوز مشخص نیست تعدادی از پیچ‌های ریلی این مسیر به چه علت باز بوده است.

یارمحمدی گفت: در حال حاضر مسیر ریلی باز است و امکان تردد قطار وجود دارد و مردم منطقه می‌توانند سفرهای خود را انجام دهند.

عضو کمیسیون عمران مجلس تاکید کرد: وزیر راه و شهرسازی در مجلس نسبت به دلایل وقوع این سانحه پاسخگو خواهد بود.

وی با اشاره به گرانی قیمت بلیت هواپیما در این مسیر و افزایش تقاضا برای بلیت قطار گفت: از آنجایی که قیمت بلیت هواپیما در مسیر تهران- زاهدان بسیار بالا است مردم توان خرید آن را ندارند. بنده دو روز گذشته بلیت این مسیر را با قیمت یک میلیون و 40 هزار تومان خریداری کردم به طور قطع مردم نمی‌توانند بلیت هواپیما با این قیمت را بخرند بنابراین تقاضا بریا بلیت قطار بسیار زیاد است.

یارمحمدی ادامه داد: بارها از وزیر راه و شهرسازی درخواست کرده‌ایم که جلوی گرانی قیمت بلیت هواپیما را بگیرد تا مردم بتوانند از خدمات هوایی هم  استفاده کنند.              

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سانحه قطار سانحه قطار زاهدان تهران سانحه قطار زاهدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۶۶۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروج قطار افغانستان_ترکیه از مرز شمتیق+فیلم

پس از دو هفته قطار اولین محموله از بار افغانستان به ترکیه توسط لوکوموتیو از مرز شمتیق خارج شد و بار دوم نیز به زودی خارج خواهد شد.

رضا شهریاری معاون بین الملل کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، درباره حرکت اولین محموله قطار افغانستان_ترکیه گفت: اولین قطار ترانزیتی افغانستان شامل ۱۰ واگن ماده معدنی تالک دیروز مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۱۴ پس از دو هفته توقف بدلیل نا هماهنگی بوجود آمده در شرکت راه آهن، با دستور رئیس محترم دفتر ریاست جمهوری، وزیر محترم راه و شهرسازی و نامه ابلاغی نماینده ویژه محترم وزیر در امور افغانستان به مجموعه‌های ذیربط و با پیگیری‌های نماینده ویژه محترم رئیس جمهور در افغانستان و مساعدت استاندار خراسان رضوی از مرز شمتیغ ایران راهی مرز ریلی جمهوری اسلامی ایران با ترکیه (مرز رازی) شد.

وی افزود: این بار شامل ۱۵ واگن دیگر نیز بوده که در ایستگاه روزنک افغانستان بارگیری شده و آماده ارسال به سمت مرز ریلی شمتیغ می‌باشد.

شهریاری در پاسخ به سوال دانشجو که فکر می‌کنید چه زمانی بار به طور کامل منتقل میشود، گفت: منتظر تخصیص لوکوموتیو دوم هستیم تا این بار ترانزیتی به طور کامل به شهر بیلیجیک ترکیه برسد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/ مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • فاجعه بزرگ در حمل و نقل ریلی استان یزد/ قطار سریع‌السیر یزد حذف شد
  • فاجعه در حمل و نقل ریلی یزد
  • سهم سوانح ریلی در کشور به هفته ای سه ونیم حادثه رسید
  • تامین اعتبار برای خرید واگن های جدید قطار شهری کرج
  • خروج قطار افغانستان_ترکیه از مرز شمتیق+فیلم
  • میزان تعداد حضور هواداران پرسپولیس برای دیدار با نساجی مشخص شد
  • سهم سوانح ریلی در کشور به هفته‌ای سه ونیم حادثه رسید
  • کاهش کم سابقه نرخ زاد و ولد در آلمان