Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-05@20:07:06 GMT

تاثیر گرانی آهن بر کاهش استحکام بنا‌های نوساز

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۲۴۹۸۲

تاثیر گرانی آهن بر کاهش استحکام بنا‌های نوساز

«سید علی مدرسی» در با بیان اینکه قیمت آهن نسبت به بازه زمانی دو سال گذشته بیش از سه برابر شده است، گفت: قیمت میلگرد از ۱،۲۰۰ تومان به حدود ۵،۵۰۰ تومان رسیده بود که البته اخیراً با کاهش نرخ ۴،۳۰۰ تومان عرضه می‌شود.

وی از تاثیر قیمت آهن بر بازار مسکن نیز یاد کرد و گفت: یکی از معایب افزایش قیمت آهن، علاوه بر افزایش قیمت مسکن، بکارگیری آهن آلات بی‌کیفیت در ساختمان‌سازی به منظور کاهش قیمت تمام شده بناست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دبیر اتحادیه آهن‌فروشان یزد افزود: کاهش استقامت و استحکام ساختمان‌های نوساز به دنبال افزایش قیمت آهن‌آلات، یکی از آسیب‌های ناپیدا در این بخش است که در حال حاضر دامنگیر جامعه شده است.

وی با اشاره به مالیات بر ارزش افزوده و تاثیر آن بر افزایش قیمت آهن و فولاد به عنوان بزرگترین مشکل مصرف‌کنندگان و رکود اقتصادی در این بخش از بازار، اظهار کرد: متاسفانه مطالبه مالیات بر ارزش افزوده سنگین از آهن‌فروشان منجر به ابطال تعداد زیادی از پروانه‌های شغلی این صنف شده به طوری که بسیاری از آهن‌فروشان در حال خارج شدن از این شغل و ورود به فعالیت‌های کاذبی همچون دلالی ملک و زمین هستند.

مدرسی تصریح کرد: اکثر آهن‌فروشانی که از سرمایه‌های قابل توجهی برخوردار هستند، وارد مشاغل کاذب شده‌اند و از آنجایی که این فعالیت‌ها، نیازی به پرداخت مالیات‌های سنگین ندارد برای صاحبان سرمایه نیز دارای جذابیت است به طوری که برخی از آن‌ها اقدام به انتقال سرمایه‌های خود به کلانشهر برای فعالیت این مشاغل کاذب کرده‌اند.

وی در این باره تاکید کرد: از آنجایی که تولید آهن در کارخانجات فولاد استان یزد، در کشور و حتی خاورمیانه اهمیت بالایی در توسعه اقتصادی کشور و منطقه دارد، نباید این صنف به علت برخی مسائل مانند افزایش مالیات ارزش افزوده و مالیات ‎‌های غیرمنطقی رو به تعطیلی برود.

مدرسی در رابطه با عدم استقبال افراد از ورود به این صنف نیز تصریح کرد: سرمایه اولیه برای فعالیت در آهن‌فروشی حدود یک میلیارد تومان و زمینی به وسعت یکهزار مترمربع برای انبار و حداقل چهار نفر پرسنل است در شریط فعلی و با توجه به رکود بازار، این شغل صرفه اقتصادی خود را از دست داده است.

دبیر اتحادیه آهن‌فروشان یزد در پایان با اشاره به مدیریت قابل توجه اتحادیه بر فعالیت صنف آهن‌فروش و مجزا بودن آن از رسته خرید و فروش ضایعات آهن، گفت: خوشبختانه در حوزه تهیه و توزیع آهن از فعالیت اتباع بیگانه جلوگیری شده که این مسئله موید مدیریت سختگیرانه و خوب در این حوزه است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: قیمت آهن ساخت وساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۲۴۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی موادغذایی بالا رفت

آژانس مواد غذایی سازمان ملل‌متحد اعلام کرد که قیمت جهانی موادغذایی در ماه آوریل برای دومین ماه افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، شاخص قیمت جهانی آژانس موادغذایی سازمان ملل‌متحد در ماه آوریل برای دومین ماه متوالی افزایش یافت، زیرا افزایش قیمت گوشت و افزایش اندک روغن‌های گیاهی و غلات بر کاهش قند و محصولات لبنی غلبه کرد.

این آژانس در روز جمعه (۳ می) اعلام کرد که شاخص قیمت سازمان خواربار و کشاورزی (فائو) در آوریل به طور متوسط ۱۱۹.۱ واحد بود که از ۱۱۸.۸ واحد ماه مارس افزایش داشت. با این حال، آمار فائو در آوریل ۷.۴ درصد کمتر از سطح سال قبل بود. این شاخص در ماه فوریه به پایین‌ترین حد خود در سه سال اخیر رسید زیرا قیمت موادغذایی همچنان از اوج رکورد در مارس ۲۰۲۲ و در آغاز درگیری روسیه و اوکراین صادرکننده محصولات کشاورزی ادامه داشت.

گوشت در ماه آوریل، با ۱.۶ درصد افزایش نسبت به ماه قبل، بیشترین افزایش قیمت را نشان داد. شاخص غلات فائو برای پایان‌دادن به افت سه ماهه افزایش یافت که به دلیل افزایش قیمت‌های صادراتی ذرت بود. قیمت روغن نباتی نیز بالاتر رفت و به دلیل قدرت در روغن آفتابگردان و کلزا، افزایش قیمت‌های قبلی را به بالاترین سطح ۱۳ ماهه رساند.

با توجه به بهبود چشم‌انداز عرضه جهانی، شاخص قند به شدت کاهش یافت و نسبت به ماه مارس ۴.۴ درصد کاهش یافت و به ۱۴.۷ درصد کمتر از سطح سال قبل خود رسید. قیمت لبنیات کاهش یافت و به ۶ افزایش ماهانه متوالی پایان داد. در داده‌های جداگانه عرضه و تقاضای غلات، فائو برآورد خود را از تولید جهانی غلات در سال‌های ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۴ به ۲.۸۴۶ میلیارد تن از ۲.۸۴۱ میلیارد تن پیش‌بینی کرده بود که ۱.۲ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشت که به دلیل به‌روزرسانی ارقام میانمار و پاکستان بود.

آژانس پیش‌بینی خود را برای محصولات آتی و برای تولید جهانی گندم در سال ۲۰۲۴ از ۷۹۶ میلیون تن در ماه گذشته به ۷۹۱ میلیون تن کاهش داد که نشان‌دهنده کاهش بیشتر در کاشت گندم در اتحادیه اروپا از آنچه قبلاً انتظار می‌رفت، بود.

بر اساس گزارش رویترز، چشم‌انداز بازنگری شده تولید گندم در سال ۲۰۲۴ با این وجود حدود ۰.۵ درصد بالاتر از سطح سال قبل بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش قیمت جهانی موادغذایی
  • تاثیر مخرب دروغگویی بر سلامت مغز
  • نرخ رهن بازار مسکن؛ رهن کامل یک واحد نوساز با ۵۰۰ میلیون تومان
  • طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟
  • مراقب وزش باد خیلی شدید در تهران باشید + جزئیات
  • هشدار هواشناسی درباره وزش باد شدید در تهران
  • قیمت جهانی موادغذایی بالا رفت
  • تورم و گرانی مسکن زنگ خطر بحران را به صدا درآورد؛ 3 تصویر از افزایش قیمت مسکن
  • قیمت طلا کاهش یافت
  • خواص قهوه + تاثیر بر لاغری و عوارض مصرف بیش از حد